Books by Picture Books
Fonsito i księżyc (2010)
3.73 of 5 Votes: 1
هذه القصة المُصورة من المفترض أنها للأطفال ،ولكن إذا حكيتها لأطفال كيف تحكي لهم أن طفل يريد أن يٌقبَل فتاة على خدها ؟"هذا مالم أستطع إستيعابه"لكن القصة رسوماتها الجميلة خفيفة الظل ،وعندما يقع بيدك قصة للأطفال ستُسعدك كيفما كان . جميل جدا إني أبدأ يومي بقصة لطيفة زي دي :) الأطفال أمورهم غالبا بتكو...
Antinomianism (2013)
4.33 of 5 Votes: 3
I almost gave this five stars, but it was little short and did not give enough practical implications of this teaching. With all that being said, this book was an excellent introduction to a topic that is very difficult to address with any sort of clarity. The best thing about the book was his e...
Ketakutan (2012)
3.47 of 5 Votes: 3
Himpunan cerpen y hanya mampu membesarkan kedua dua mata aku dan meninggalkan bunyi cengkerik di dalam kepala tetapi bukan rasa takut.Macam riak la pula aku kan? Aku bukan seorang y berani. Serius tak. Aku ada je moment tengok cerita hantu di sebalik celahan jari jari y menutup mata aku. Aku ada ...
Havoc on a Home Wrecker (2012)
4.55 of 5 Votes: 4
The story held my interest and had me wanting to know what the hell was going on towards the last quarter of the book. Just when you thought you knew what and who and were about to find out why, another twist came that made you rethink things. I didn't expect the ending and that's what made me bo...
Smoke Screen (2000)
4.55 of 5 Votes: 3
Smoke Screen picks up 10 yrs later with Simone, Ryan, Jessica & Lauren.Simone is 24 now and has become a social worker in the group home where she once resided at after her mom killed her dad for the ultimate No,No.Ryan is married now and wants to start a family with her new husband Brendan, but ...
Deadly Mist: Upaya Amerika Merusak Kesehatan Manusia (2009)
3.39 of 5 Votes: 4
Banyak isu yang diutarakan; sekaligus membuka mata pembaca. Menyentuh hal-hal berkaitan kesihatan, misalnya selesema burung, AIDS, HIV, demam kepialu dan bahan kimia berbahaya dalam makanan seperti flouride, aspartame dan jejak kimia (chemtrails) di udara; semuanya bermatlamat untuk meningkatkan ...
HEROIN (2011)
3.79 of 5 Votes: 5
Mungkin mood aku tengah baik sebab aku beri Heroin 5 bintang. Selain dari Seekor Pipit dan Sekuntum Mawar, tak ada lagi antologi yang dapat sampai macam tu jumlah bintangnya dari aku. Bukan senang. Fixi yang aku suka bangat buku-bukunya pun aku tak dapat nak bagi 5 bintang lagi sebab belum cukup ...
Liquid Courage (2000)
4.6 of 5 Votes: 2
After finishing Liquid Regret I absolutely couldn’t wait to read Harley’s story. I wanted to see where MJ Carnal would take Harley and the band. With the recent loss for the entire band and especially Harley it was very hard to picture just what could come next that would help to keep the band ...
One Day You'll Be Mine (2013)
3.86 of 5 Votes: 4
Yg disukai:- Plot cerita yang menarik, ada twist sana sini..yummy- Ada terselit unsur kekeluargaan- Lari dari tema klise anak org kaya, golongan atasan etcYg tidak disukai:- Penggunaan dialog perbualan yg saya rasa seperti diterjemahkan dari bahasa english ke melayu, ganggu mood pembacaan kat sit...
The Call of Sedona: Journey of the Heart (2011)
4.52 of 5 Votes: 4
Call of Sedona is a beautiful and poignant story of one person's search for meaning and finding it in the beauty and splendor of Mother Earth, Sedona. I love this book. Whenever I have something on my mind, I simply hold the book close to my chest, connect with its energy, open a page at random, ...
Amerika (2011)
3.93 of 5 Votes: 4
Satu lagi penduduk kota kotor Kuala Lumpur, Mushid Merican seorang pembantu arsitektur kepada Timmy. Politik, agama, kaum menjadi intipati novel ini, dan seperti yang diketahui oleh kebanyakan novel Ridhwan Saidi terselit unsur-unsur persetubuhan bebas. Penulisan 'psidelik' membuatkan minda diten...
Lust, Money and Murder, Books 1-3 (2000)
4.29 of 5 Votes: 5
I was hooked from the beginning. I liked this fast paced book and though I suspected the ending, it still kept me enthralled. Elaine Brogan is a highly likable believable character who gained my sympathy and curiosity as to how she was going to deal with the problems in her life. I was with her f...
I Bought the Monk’s Ferrari (2008)
3.05 of 5 Votes: 1
The monk who sold ferrari padichapa Ferrari mela aasai vandhuchu but when i read this book and on knowing the meaning of ferrari the author has given yeppappapa.... F-Fortune for E-every R-right R-rigorous A-and R-resourceful I-individual.. And to achieve this Ferrari 10 commandments vera. Nothi...
Lazuardi (2012)
4.08 of 5 Votes: 4
Tahniah pada Nasz kerana berjaya menghasilkan satu karya yang membuatkan aku membenci hampir ke semua watak yang ada dalam cerita ni. Kerana apa?Mama anaz, Lily, Ain, Kila memang watak-watak yang patut di kutuk sebab tindakan-tindakan mereka yang tidak masuk akal. Perangai serupa tak ada otak. Ta...
Lessons in Indiscretion (2000)
3.6 of 5 Votes: 2
Delightful, sensual, scandalous…for that time period...younger man, older women romp! Garrett Walker, Earl of Bedingfield, has known Lady Julia Renwick since he was a young man. Now at 26, he would be the ultimate catch of any young debutante, but he has his sights set on the 31 year old widow a...